Vi introducerer S5

Jeg er glad og stolt over at kunne præsentere de nye S5 hudplejeprodukter, som nu lanceres.

Jeg skabte oprindeligt S5 for 6 år siden som et yderst effektivt naturligt og økologisk sortiment designet til at løse hudproblemer. Jeg har også været på en personlig rejse med hud- og wellnessforbedring (som fortsat kører videre) og i de sidste 6 år har jeg fokuseret min energi på at forstå så meget som muligt om ernæring og naturlig velvære. Jeg er blevet fascineret af vores forfædre, som havde forståelsen for, hvordan den menneskelige krop udviklede sig, og søger nu hele tiden svar på hvordan vi bedre kan tilpasse vores livsstil til at opholde os så længe som muligt i et miljø menneskekroppen er bedre egnet til. Det begyndte som et personligt forskningsprojekt, men jeg indså hurtigt hvor vigtigt det er for hudens sundhed og totale følelse af velvære og jeg har nu integreret dette igen i S5-serien.

S5 er blevet opdateret på flere måder:

Emballage

I de sidste par år er vi begyndt at fremstille S5 i vores eget studie i Hertfordshire, hvor vi både laver vores S5 produkter og produkterne for vores søsterbrand Evolve Beauty. Vores smukke emballage af miron glas er derfor meget mere egnet til små produktioner, håndlavede med håndmærkede æsker og etiketter. Miron glas er et vidunderligt materiale, der giver fuldstændig UV-beskyttelse til de fintfølende bioaktive stoffer og naturlige olier i vores produkter, og som holder dem friskere i længere tid.

Bioaktiver

Et af mine mål med S5 har altid været at finde de mest effektive bioaktive stoffer, der er tilgængelige for naturligt at behandle hudproblemer. Vores produktsammensætninger er blevet opdateret og indeholder flere nye aktiver, som jeg er stødt på via min forskning. De indeholder også generelt flere aktiver, som hjælper kroppen med at håndtere påvirkningerne fra en moderne livsstil. Dette inkluderer bioaktive stoffer, som beskytter mod forurening, kronisk stress og som minimerer eftervirkningerne fra et svækket immunsystem.

Baser

Alle vores cremer bruger nu et fantastisk emulgeringssystem, som i sig selv er meget gavnligt for huden, og som hjælper med at genoprette fugtbarrieren og dermed holde bedre på fugten. Den er lavet på candelilla og jojoba og er 100% naturlig. Konsistensen i vores cremer har ændret sig en smule – men i mine øjne absolut til det bedre!

Jeg håber du vil nyde at bruge vores nye sortiment og at du synes om det nye look! Som altid er vi glade for at modtage feedback om sortimentet, og jeg håber du får mulighed for at prøve det snart.