Vores videnskab

Perspektiv

 

En moderne livsstil betyder højt tempo, stress og foregår ofte i stærkt forurenede miljøer. Sådan er vi ikke oprindeligt designet til at leve som mennesker. Det påvirker vores sind, vores krop og også vores hud.

 

Vores krop bombarderes hver dag med tusindvis af ukendte forurenende kemikalier i luften og vandet og også i skønheds- og husholdningsartikler. Vores hjerner og øjne bombarderes af flimmer og blåt lys, hvilket også påvirker vores søvn. Vores tempo gør at vores krop og sind befinder sig i en permanent tilstand af stress. Selv jorden vores mad har groet i er fattigere; næringsniveauet er meget lavere, så det er blevet meget sværere at finde den rigtige næring i mad.

 

Denne uoverensstemmelse mellem hvad vores krop er designet til at gøre, og hvad vi udsætter den for, giver simpelthen inflammation i kroppen. Det er nu velkendt, at inflammation er forbundet med ældning, og det er også forbundet med problemer som rosacea, sensitiv hud, pigmentforandringer og for tidlig ældning.

Videnskab

 

S5 er banebrydende økologisk skønhed, der ligger helt i front indenfor den videnskabelige udvikling.

 

Vores potente og meget effektive naturlige aktiver er hentet fra naturens egne ekstremer, hvilket gør dem biologisk tilpasset til at være modstandsdygtige over for stress. Hvert aktiv er nøje udvalgt af vores hudpleje- og kemieksperter for dets renhed og dets fremragende kliniske effektivitet, og anvendes i den højest mulige koncentration til at tackle et specifikt problem.

 

Vi sammensætter aktiverne med en palette af højteknologiske grønne ingredienser, såsom hyaluronsyre, og kommer dem i en økologisk base af naturlige olier, fedtstoffer og vand, hvorved vi kan levere absolut renhed uden nogen form for kompromis.

Sådan virker S5

Respekt

 

S5 er designet til at respektere huden og den måde hvorpå den fungerer naturligt. S5 efterlader hudens beskyttelsesevne intakt. Vores naturlige og økologiske sammensætninger er fri for irriterende kemikalier og duftallergener.

 

Beskyttelse

 

S5 Extreme Protection Complex, som findes i alle S5 fugtighedscremer, giver et omfattende forsvar mod virkningerne af en moderne livsstil, som påvirker os alle: nemlig stress, frie radikaler og påvirkning af immunsystemet.

 

Behandling

 

Vores 5 behandlingsserummer retter sig hver især mod en bestemt udfordring i huden. De forhindrer yderligere skade, reparerer og genopbygger efter synlige påvirkninger af en stresset og moderne livsstil.