Vores økosystemer

Vi har valgt at bruge meget effektive naturlige bioaktiver, der stammer fra naturens ekstremer, hvilket gør dem biologisk tilpasset til at være modstandsdygtige over for stress i huden. Her er de 5 ekstreme økosystemer, som vores naturlige bioaktive stoffer kommer fra:

Højland

 

Økosystemer i mere eller mindre ekstreme højder har lange vintre og lave temperaturer, men også tynd luft og et højt niveau af UV-stråling. Planterne her har en tendens til at være meget potente og velegnede til at håndtere miljøbelastning. I S5 Illuminate Serum, som er designet til pigmentforandringer, bruger vi en blanding af 7 alpinske urter, der hjælper med at beskytte mod ​​UV-skader, og vi bruger også maca, en rod fra Perus høje Andesbjerge, der fremmer hudens naturlige udstråling.

 

Olie fra højlandshyben fra Chile er en naturlig kilde til bioretinol, som kan øge den cellulære omsætning og minimere synligheden af ar. Det er også en potent antioxidant, der hjælper med at nære og beskytte huden. Det findes i vores Nourish Cleanser og vores Replenish Serum.

Arktis

 

Det arktiske økosystem er et af de hårdeste steder på planeten. Den ekstreme kulde er i stand til at knuse cellulære vægge. Bakterier der er tilpasset ekstreme forhold er blandt de eneste livsformer, der kan trives i dette miljø, og de producerer specielle glykoproteiner for at styrke deres cellulære vægge og forsvare sig mod kulde. Når de renses og anvendes på huden, giver disse glykoproteiner nogle helt fantastiske anti-aging fordele på grund af deres styrkende egenskaber på kollagen. De er også kryobeskyttende (beskytter mod ekstrem kulde).

 

Vi bruger også havtorn, et næringsrigt orange bær, der findes i de arktiske egne. Det indeholder rigeligt med det sjældne Omega-7 og masser af A-vitamin. Når det anvendes på huden, er havtorn med til at forbedre elasticitet og det dulmer irritation og rødmen. Det kan findes i vores Nourish Cleanser og vores Replenish Serum

Ørken

 

I ørkenen er der meget lidt vand, og der er også en meget stor variation mellem temperaturen om dagen og om natten. Planter som kaktusser udvikler specielle måder hvorpå de indkapsler vand i deres celler og bliver i stand til at klare ekstreme temperaturer. Vi bruger et renset ekstrakt af figenkaktus, som fugter og lindrer huden. Det findes i vores Serenity Cream og vores Neutralise Cleanser.

 

I vores Extreme Protection Complex, der findes i alle S5-fugtighedscremer, bruger vi ørken glykoproteiner fra bakterier, der findes i Wadi-ørkenen i Egypten, som er tilpasset ekstreme forhold og som giver effektiv fugt og beskyttelse mod forurening, stråling og ældning. Du kan finde dem i vores Calm Serum.

 

Moringatræet, der gror i Afrika, er traditionelt brugt til at rense vand. Det er en potent antioxidant, der er tilpasset varme og tørre forhold. Moringapeptider kan bruges til at beskytte huden mod forurening ved at hjælpe med at fjerne et usynligt lag af mikropartikler, der forhindrer huden i at trække vejret effektivt. Disse findes i vores Neutralise Cleanser.

Havet

 

I havet er forholdene både hårde og foranderlige. Vandets indhold af salt forårsager betydelig cellulær stress. Tidevandsudsvinget forårsager variation i både fugtniveauet og temperaturen. I vores Extreme Protection Complex, der findes i alle S5 fugtighedscremer, bruger vi laminaria tang, som er godt tilpasset til dette barske miljø og som fungerer som et stærkt anti-inflammatorisk middel til sensitiv hud.

Regnskoven

 

Regnskoven er frodig og fugtig og livet blomstrer her. Men planterne skal konkurrere med bakterier og andre livsformer for at overleve. Flere planter fra Amazonas har potente antibakterielle egenskaber. I S5 Purity Serum bruger vi en antibakteriel blanding af acai og copaiba, som dæmper synligheden af urenheder og afbalancerer olieproduktionen.

 

Regnskovsplanter har også kraftige vitalitetsøgende egenskaber. I vores Renew Eye Cream bruger vi en blanding af marapuma, pfaffia og hvid lilje, som tilsammen dæmper synligheden af mørke rande og poser under øjnene.