Extreme Protection Complex

Vores Extreme Protection Complex er en speciel blanding af tre meget effektive ingredienser til beskyttelse mod stress i huden. Findes i vores tre fugtgivere: Restore Cream, Serenity Cream og Balance Fluid.

Ørken Glykoproteiner

 

En patenteret aminosyre produceret af en bakterie, der udelukkende findes i Wadi-ørkenen, giver disse aminosyrer en stærk beskyttelse mod forurening, stråling, ekstreme temperaturudsving, kemisk stress og ældning. De modarbejder frie radikaler og miljøpåvirkninger ved at skabe et beskyttende lag omkring hver celle, hvilket stabiliserer og forbedrer den cellulære funktion og reducerer oxidativ stress. Det er klinisk bevist, at glykoproteinerne reducerer skader med op til 34% og forhindrer yderligere DNA- og kollagenskader forårsaget af forurening. Ydermere genopbygger de barrieren i huden og lindrer naturligt, ligesom eksempelvis hydrocortison, dog helt uden nogen bivirkninger. Proteinerne har også imponerende anti-aging og fugtighedsgivende fordele. Endelig reducerer de rynkedybden med op til 23%, øger elasticiteten med op til 82%, nedbringer ekstrem tørhed med op til 76%, ruhed med op til 86% og de fordobler fugtoptagelsen.

Vild Indigo

 

Denne urt, kendt fra den indianske kultur, hjælper med at forhindre langvarig stress i huden, som ofte resulterer i tidlig ældning, grålig og mat hud. Det er klinisk bevist at urten beskytter mod forurening og forbedrer farven på kun 2 uger med op til 187%, klarheden med op til 107% og at den reducerer lokal irritation med 2,4x. Nedbryder kortisolproduktionen i cellerne og aktiverer frigivelsen af et naturligt beroligende neuropeptid.

Bladtang

 

Dette tangekstrakt, der rigt på alfa liposyre, forstærker hudens barriere, øger fugtoptagelsen med mere end 38%, beskytter mod stråling og dæmper inflammation. Det er klinisk bevist at bladtang dæmper synligheden af rynker og øger fasthed og glathed.