Vi introducerar S5

Jag är glad och stolt över att presentera de nya hudvårdsprodukterna S5 som nu lanseras.

Jag skapade ursprungligen S5 för 6 år sedan som ett extremt effektivt naturligt och ekologiskt sortiment för att lösa hudproblem. Jag har också varit på en personlig resa vad gäller förbättring av hud och hälsa (som jag fortsätter att resa) och under de senaste 6 åren har jag fokuserat på att förstå så mycket som möjligt om näring och naturvård. Jag har fascinerats av våra förfäder som förstod hur människokroppen utvecklades och ständigt söker svar på hur vi bättre kan anpassa vår livsstil till att stanna så länge som möjligt i en miljö som människokroppen är bättre anpassad till. Det började som ett personligt forskningsprojekt, men jag insåg snart hur viktigt det är för hudens hälsa och totala välbefinnande och jag har nu integrerat detta i S5-serien.

S5 har uppdaterats på flera sätt:

Förpackning

Under de senaste åren har vi börjat tillverka S5 i vår egen studio i Hertfordshire, där vi båda tillverkar våra S5-produkter och produkterna för vårt systervarumärke Evolve Beauty. Våra vackra förpackningar av mironglas är därför mycket lämpligare för små produktioner, handgjorda med handmålade lådor och etiketter. Mironglas är ett underbart material som ger fullständigt UV-skydd för de känsliga bioaktiva ämnena och naturliga oljorna i våra produkter och håller dem fräschare längre.

Bioaktiva

Ett av mina mål med S5 har alltid varit att hitta de mest effektiva bioaktiva ämnena som är tillgängliga för att naturligt behandla hudproblem. Våra produktblandningar har uppdaterats och innehåller flera nya aktiva ämnen som jag har stött på genom min forskning. De innehåller också i allmänhet flera aktiva ämnen som hjälper kroppen att hantera effekterna av en modern livsstil. Detta inkluderar bioaktiva ämnen som skyddar mot föroreningar, kronisk stress och som minimerar efterdyningarna av ett försvagat immunsystem.

Baser

Alla våra krämer använder nu ett fantastiskt emulgeringssystem, vilket är mycket fördelaktigt för huden, och som hjälper till att återställa fuktbarriären, vilket förbättrar fukten. Den är gjord av candelilla och jojoba och är 100% naturlig. Konsistensen av våra krämer har förändrats lite – men i mina ögon absolut till det bättre!

Jag hoppas att du kommer att njuta av att använda vårt nya sortiment och att du gillar det nya utseendet! Som alltid är vi glada att få feedback på sortimentet och jag hoppas att du får chansen att prova det snart.